Bostäderna

  • Bostadsrätt
  • Strängnäs
  • Eldsundsviken

Bostaden ska vara en plats att längta hem till!

Tillsammans med Arkipol arkitekter skapar vi här 47 stycken välplanerade, moderna bostadsrättslägenheter där det sjönära läget är tongivande. Bostäderna utmärks av generösa fönsterpartier som går från golv i sällskapsytor samt helglasade balkongdörrar som leder ut till en uteplats, balkong eller terrass. Flertalet trerumslägenheter har dubbla balkonger och fyrorna har dubbla våtrum. På översta planet inreds unika takvåningar med generösa sociala ytor, braskamin samt stora terrasser.

Den omsorgsfullt utformade interiören adderar det där lilla extra till din bostad! Väggar målas vita och golvet är en 3-stavsparkett av mattlackad ek från kvalitetsleverantören Kährs. Spatiösa sovrum och goda förvaringslösningar genom skjutdörrsgarderober, fristående garderober samt klädkammare i flertalet lägenheter (se bofakta).

Köket – hemmets hjärta! Som standard har vi valt att inreda våra kök med Vedum. Köket är modernt men samtidigt traditionellt och vi har valt just detta kök för att det inte ska kännas omodernt om några år. Som standard har vi valt en vit slät lucka i lackad MDF med ett stilrent handtag i krom. Vitt, matt kakel 10×20 i förskjuten sättning ovanför en arbetsbänk i grå laminat. Vitvarorna är rostfria, diskmaskinen blir integrerad med köksluckan samt induktionshäll, ugn och mikro blir standard.

Badrummen har en modern känsla och sänder genast tanken till ett lyxigt hotell. De är kaklade, har handdukstork (el),  LED-belysning med spotlights i tak, elkomfortvärme i golv och dolda rördragningar samt vägghängt porslin för att underlätta städningen. De större våtrummen har plats för badkar och är utrustade med tvättmaskin samt torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt skåpförvaring (mindre lägenheter har istället en kombimaskin – se bofakta).

Stilval Utöver standardutförandet kommer du som kö­pare till en bostad i Brf Båthuset också kunna påverka interiör­en genom flera val, såsom val av köksluckor, stänkskydd, bänkskivor mm. Ett tillfälle för dig som köpare att sätta din egen prägel på ditt framtida drömboende! Har du svårt att välja? – Vi har satt ihop tre fina förslag på inredningstilar där kökslucka, golv och kakel harmonierar. Under byggets gång kommer vi bjuda in dig till ett tillvalsmöte där du får möjlighet att titta och känna på några av alternativen.

Bekvämlighet Samtliga lägenheter nås via hiss och har i detalj tillgänglighetsanpassats för att passa de krav våra olika förutsättningar i livet ger oss. Varje lägenhet har tillgång till eget förråd, gemensamma cykelförråd samt utrymmen för barnvagnar och rullatorer. I bostadshusets garageplan finns dessutom 33 bilplatser och ytterligare 12 parkeringsplatser finns utomhus med uttag för motorvärmare.

Läget är svårslaget med sin närhet till naturen, Mälarens vatten och centrala Strängnäs! I Området kring Eldsundsviken, nordväst om Strängnäs stadskärna växer till mångas glädje ett nytt bostadsområde fram. De vackra omgivningarna där viken möter land i kombination med närheten till city har gjort området till ett av Strängnäs mest attraktiva bostadsområden. Utvecklingen från historiskt regementsområde till sprudlande kvartersstad har gått snabbt och området präglas av framåtanda, med ett nytillskott av bostäder, skola, förskola, restauranger, kaféer och kulturverksamheter. Här finns grönområden perfekta för promenader och löprundor, bland annat den långa strandpromenaden som leder dig in till stadskärnan. Den nya marinan ger också de boende i området möjlighet till egen båtplats.

FILM FRÅN PLATSEN


Bilder & Filmklipp